Cum cumpar un buchet de flori sau un cadou?

Prin telefon: In cazul in care va este mai comod puteti comanda prin telefon, sunand la numarul de telefon din antet. La numarul de telefon respectiv ne puteti oferi detaliile despre comanda (produsele pe care doriti sa le comandati, numele, adresa si telefonul destinatarului). In acest caz, plata se va face prin transfer bancar.

Online, prin intermediul site-ului FloriinCraiova.ro

Folosirea magazinului online FloriinCraiova.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului „Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Comanda” si parcurgerea urmatorilor pasi:
– Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
– Aplica comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului „Aplica comanda”.
– Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.

In cazul platii online, dupa pasul trei, veti fi redirectionat automat catre procesatorul de plati.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In asteptare”. In momentul procesarii comenzii de catre Flori in Craiova.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este „Procesata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

No products in the cart.